Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre web mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestra web mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información aquí.
Formació | VAE

UN ENFOC PRÁCTIC I DIFERENT DE LA FORMACIÓ

A VAE enfoquem la formació d’una manera pròpia. Els anys d’experiència ens han demostrat que un enfoc pràctic de la formació resulta en una major interiorització i comprensió dels coneixements.

Com fem la formació?

A partir d’una sèrie de casos creats per VAE es genera una discussió i unes aportacions que, sota la direcció del professor / coordinador, permeten a l’alumne interioritzar els coneixements i comprendre els problemes empresarials.

Oferim una fórmula genuïna: un enfoc pràctic pensat pel món real, lluny dels programes d’autoocupació amb excessiva teoria.

Aquests tallers estan dirigits a qualsevol tipus d’entitat (ajuntaments, escoles, universitats, consolats, associacions, etc.) interessada a organitzar tallers de formació per diferents col·lectius. Si ets un particular interessat en rebre alguns dels nostres tallers de formació, també pots contactar amb nosaltres.

Els Tallers de VAE poden fer-se en català o en castellà, amb un mínim de 10 assistents i un màxim de 30.

CONEIX ELS NOSTRES TALLERS DE FORMACIÓ:

 • PER A ESTUDIANTS I EMPRENEDORS AMB POCA EXPERIÈNCIA

  Iniciació a l’emprenedoria I

  Taller que pretenc aclarir quines oportunitats i riscos comporta emprendre un projecte empresarial, així com les aptituds que són necessàries.

  Veure taller

  Iniciació a l’emprenedoria II

  El programa pretén donar resposta a preguntes com: Treballo a sou o creo la meva pròpia empresa? On? Sol o amb algú més? Com faig front a la competència? Com puc millorar la meva idea de negoci? Com puc analitzar la viabilitat del meu projecte?

  Veure taller
 • PER A START-UPS I PIMES

  Innovar per no morir

  El taller pretén fomentar l´esperit competitiu i la capacitat innovadora de les persones lligades a l´emprenedoria.

  Veure taller

  Vendes amunt... si fas el que cal

  Taller orientat a fomentar la capacitat competitiva i creativa de la petita empresa.

  Veure taller

  Quan el problema són les persones

  Aquest programa aborda les delicades situacions que suposen les relacions personals, ja sigui amb socis, familiars o col•laboradors, aportant criteris d´ajuda i solució.

  Veure taller

  Comprar bé... per vendre millor

  El taller pretén conscienciar de la problemàtica i importància que suposen els estocs, els proveïdors o la subcontractació.

  Veure taller

  Millors decisions, per millorar el teu negoci

  El taller pretén ser un espai de reflexió i aprenentatge de la complicada i important tasca que és “la presa de decisions”.

  Veure taller

  Experiències empresarials

  En aquest programa merament pràctic es discuteixen experiències empresarials com les que es presenten en el dia a dia de qualsevol empresa.

  Veure taller
 • PER A PROPIETARIS D´ESTABLIMENTS COMERCIALS

  Volem fer més caixa...!

  A partir de la discussió de casos inspirats en els problemes reals d’establiments comercials, es pretén donar resposta als dubtes més freqüents dels botiguers.

  Veure taller
 • PER A IMMIGRANTS EMPRENEDORS

  “Volver y... ganar!”

  El programa aborda la difícil situació que suposa posar en marxa un negoci propi per una persona immigrant.

  Veure taller
 • PER A PROFESSORS D´EMPRENEDORIA

  Iniciació a l’emprenedoria

  El programa pretén donar resposta a preguntes com: Treballo a sou o creo la meva pròpia empresa? On? Sol o amb algú més? Com faig front a la competència? Com puc millorar la meva idea de negoci? Com puc analitzar la viabilitat del meu projecte?

  Veure taller

  Tots som empresa

  Aquest taller pretén aportar experiències empresarials als professors d´emprenedoria, fent-los-hi viure problemàtiques reals del món de l´empresa, des de diferents posicions i punts de vista.

  Veure taller

Vols programar un taller de formació?

Si estàs interessats en algun dels nostres tallers, contacta’ns i concretarem dates, número d’assistents, logística, etc. Sense compromís!

M’interessa

Descarregar catàleg en pdf